Interessante artikler


Fruktose verre enn tilsatt sukker?

Les denne spennende rapporten om fruktose


Myter om steking av kjøtt
http://politiken.dk/mad/madnyt/ECE845505/her-er-alle-myterne-om-tilberedning-af-koed/?ref=nyhedsbrev_politiken-madklub

"Veit ikke om kamskjell er giftige" NRK Trøndelag 8. august 2012
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.8273453

Såkalte sunne matvarer du bør unngå!
http://www.washingtonpost.com/lifestyle/wellness/5-so-called-health-foods-you-should-avoid/2012/01/31/gIQA6E7vfR_story.html?wprss=rss_wellness 


Foie gras - ok eller ille?
http://www.seriouseats.com/2010/12/the-physiology-of-foie-why-foie-gras-is-not-u.html

Dyre viner smaker bedre enn billige?
http://politiken.dk/tjek/tjekmad/tjekmadartikler/ECE1167639/dyre-vine-smagerbare-bedre/

Salting av kalkun
http://articles.latimes.com/2009/nov/18/food/la-fo-calcookrec18d-2009nov18

Kakesmør/kaketopping uten melkeprodunter
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Slik-lager-du-ditt-eget-kakesmr---helt-uten-melk-6709423.html

Nye krav til merking av mat (november 2011)
http://www.mattilsynet.no/portal/page?_pageid=54,40083&_dad=portal&_schema=PORTAL&_piref54_40088_54_40083_40083.artSectionId=1871&_piref54_40088_54_40083_40083.articleId=97301&navigation1_parentItemId=2629&navigation2_parentItemId=2629&navigation2_selectedItemId=2650

Om tilberedning av kylling ved lave temperaturer
http://www.seriouseats.com/2010/04/sous-vide-basics-low-temperature-chicken.html

Kjøtt bør ikke ligge lengre enn en måned i fryseren
http://politiken.dk/tjek/tjekmad/ECE1436719/saa-laenge-kan-koedet-holde-sig-i-fryseren/

"Hippe" oransje viner - holder seg bedre etter åpning
http://www.foodandwine.com/articles/red-white-and-orange-wines

Bioteknologinemnda vil ikke ha genmodifiserte poteter i Norge
http://www.bion.no/2011/08/leder-opphetet-debatt-og-het-potet/

50 norske retter du bør ha spist før du dør
http://sfab.origo.no/-/bulletin/show/683300_-norske-smaker-du-boer-ha-spist-foer-du-doer

50 nordiske retter du skal smake før du dør
http://politiken.dk/tjek/tjekmad/tjekmadartikler/ECE1365800/50-nordiske-retter-du-skal-smage-foer-du-doer/

En av fire gruer seg til middagslagingen
http://www.dinmat.no/Temasider/Artikler/Matvaner/1-av-4-gruer-seg-til-middagslagingen

De 100 viktigste franske mat- og drikkeuttrykkene når du er på restaurant
http://www.foodrepublic.com/2011/07/14/100-french-fooddrink-words-and-phrases

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar