1. juli 2016

Grebys i Grebbestad skuffer ikke


En tur innom Grebbestad og Grebys, enten i båt eller bil i løpet av sommeren, kommer vi ikke utenom. 

Nye og kjempehyggelige folk tok over Grebys for et par år siden, og de skuffer ikke. Restauranten er full av koselige akvareller fra området (til salgs), maritime bruksgjenstander pynter opp, en rikholdig bar og en meny som bugner av lokale spesialiteter fra havet. 

Vi spiste ferske sjøkreps med aioli, superferske reker (servert av fiskeren rett fra båten), kamskjell fra Lofoten (kanskje ikke så lokale, men aldeles nydelige) med hvite asparges, hummerbearnaise og rotchips. Torskeryggen ble servert med nypoteter, grønn asparges, fersk pepperrot, brunet sitronsmør og ferske reker. En god Sancerre toppet denne fantastiske middagen. Vi kan bare anbefale - slik vi gjør hver gang vi besøker dette stedet.

Kamskjell fra Lofoten



Torskerygg


http://grebys.se/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar