24. august 2011

Bryggen Sushi Oslo


Jeg har vært "sushioman" siden Fuji i Munkedamsveien åpnet for mer enn 25 år siden. Da sønnen min fylte 2 år ble dagen feiret i chambre privée med tøflende japanske damer og rå laks som gikk ned på høykant. Mye har skjedd på sushifronten siden den gangen. Alt fra enkle asiatiske steder som leverer meget god og billig sushi som f eks Mitsu Sushi i Møllergata til fantastiske Alex Sushi som prismessig og kvalitetsmessig  ligger høyt. 

Familiens fødselsdager feires nå på Bryggen Sushi på Bryggetorget, Aker brygge. De ansatte er veldig hyggelige på en svært diskret måte, og alle, fra de eldste til de yngste i familien stortrives. Lokalet er innredet på en slik måte at selv om restauranten er full, så får vi ikke følelsen av det. Det er moderne innredet og selv om det kan være litt tråklete å finne toalettene, så er de rene og ordentlige.
Vi har spist oss igjennom ganske mange av rettene siden restauranten åpnet; al a carte sushi og maki, tempura, kyllingretter for voksne og kylling med nudler til de minste. Noen liker sushi og maki med majones og andre hater det. Det samme gjelder frityrstekte ingredienser. Uansett, rikt utvalg og alt fungerer meget bra. Men favoritten er nok Sushi Combo, kjempefine kombinasjoner med sushi, sashimi og maki. Men også fordi dette er vakker og "forseggjort" mat. 


Vi kommer igjen :)

Bildene er hentet fra Bryggen Sushi sin hjemmeside


http://www.bryggensushi.no/page/meny.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar